Foreldreinfo

Alle våre arrangement er rusfrie!

Vi gjør vårt beste fremfor alle arrangement i forhold til brannsikring, oppsett og generelt vedlikehold for at arrangementet skal bli så sikkert som mulig.

Vi prøver så bra som mulig å sørge for att alle våre deltakere skal få en fin og hyggelig opplevelse enten de er 13 eller 30 år.

Alle arrangørene av UlsteinLAN er over 16 år, de fleste er over 25år, og noen har unger som selv er på arrangementet.

Er du bekymret for at din(e) nerd(er) ikke spiser skikkelig under arrangementet, så anbefaler vi å bestille matbillett og betale denne på forhånd via Preseat.no, eller i døren. Denne koster akkurat nå 300,- og vil gi poden et godt hjemmelaget måltid som varmer i magen. Vi lager all mat fra bunnen av, og satser på skikkelige råvarer. Kiosken vår inneholder alt en nerd måtte ønske, også energidrikk. Vi oppfordrer alle våre deltakere til å benytte seg av vannautomaten vi har stående i kiosk, slik at inntaket av energidrikk og brus ikke blir for høyt.

Når det kommer til søvn, har vi laget til egne soveområder i lokalet, men her er det eget soveutstyr som gjelder. Dette være seg sovepose og liggeunderlag (kan også ta med madrass, som kan fåes på fks. Biltema). Vi går vakter for å forsikre oss om at de som sover får være i fred fra fantete deltakere.

For de som er i tvil som deres nerder får nok søvn under arrangementet, så anbefaler vi dere å kontakte dem og få dette bekreftet. Dette anbefales, da ungdommene fort kan bli fristet til å tøye grensene lengre enn de burde. Vi har enda ikke hatt deltakere som har hatt alvorlige søvnmangler.

Vi som arrangør har aldri hatt store problemer med rusmidler. Vi har alko-tester i døren om vi finner tvilstilfeller, blir dette avdekket kontakter vi foreldre evt politi. Vedkommende vil da bli utestengt fra arrangementet og må hente utstyr siste dag etter vi har stengt. Vi har 0, NULL toleranse over for alkohol eller andre rusmidler!!! Vi vil at alle deltakere og foreldre skal føle seg trygge. Vi har også et samarbeid med politi der de kommer innom arrangementet for å se/høre at alt går fint for seg.

Dere må mer enn gjerne komme innom arrangementet for å se eller snakke med nerdene deres. Dere slipper selvfølgelig gratis inn.

Samtykkeskjema : Samtykkeskjema-for-UlsteinLAN-ReUnion

Har du flere spørsmål som du vil stille, ikke nøl med å ta kontakt med oss!!